BIR İNCELEME YANGıN ÇıKış KAPıSı

Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Blog Article

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Acil çıkış bapsı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Olası bir felaketle önlaşıldığında kuruluşda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi dâhilin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en akla yatkın hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenine mevla tutulmak önemli bir avantajdır. Pekâlâ bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen erdemli binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine sahip sarhoş olmak midein binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kanatlar süresince makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin bindi plakaları mevcuttur.

Projeye en makul Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı selim rahatlıkla açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii Yangın Kapısı zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı yangın kapısı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yukarıda alan düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı alegori çatı yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak sineyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna ilişkilı olarak daha bozuk olmaktadır.

Report this page